Tarieven

Bij Château de l’Aviette omarmen we het ritme van ontspannen elegantie. Uw aankomst is welkom tussen 16.00 en 19.00 uur, waardoor u voldoende tijd heeft om de betovering van het kasteel te absorberen. We vragen vriendelijk om uw kamer te verlaten tegen 10.00 uur, zodat u de ochtend op uw gemak kunt beginnen.

Begin uw dag met een zorgeloos ontbijt, beschikbaar van 08.00 tot 09.30 uur, bij ons uitnodigende ontbijtbuffet. Hier kunt u genieten van een scala aan heerlijke lekkernijen te midden van de stijlvolle omgeving van het kasteel, waardoor uw dag met een vleugje luxe begint.

Om een rustige en serene sfeer te behouden, verwelkomen we helaas geen huisdieren in ons kasteel. We streven naar een frisse en gezonde omgeving, daarom vragen we onze gasten vriendelijk om niet te roken in de binnenruimtes en op de kamers.

Bij Château de l’Aviette streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, met aandacht voor detail en respect voor uw welzijn. Laat ons u omringen met een sfeer van verfijning en comfort, waar elk moment een genot is. 🏰✨

Om uw reservering definitief te maken, vragen wij vriendelijk om een voorschot van 30% binnen 7 dagen na ontvangst van deze bevestiging over te maken. Zodra wij het voorschot hebben ontvangen, wordt uw reservering definitief bevestigd.

Houd er rekening mee dat ter plaatse alleen contante betalingen worden geaccepteerd; bank- of creditcardbetalingen zijn niet mogelijk. Wij vragen om uw begrip voor deze regeling en kijken ernaar uit u binnenkort als onze gewaardeerde gast te mogen verwelkomen.

Annuleringen dienen uitsluitend per e-mail te worden doorgegeven. Tot een week voorafgaand aan de geplande aankomstdatum bedraagt de annuleringskost 30% van het totale boekingsbedrag, wat overeenkomt met het eerder betaalde voorschot.

Indien de annulering binnen een week voor de geplande aankomstdatum plaatsvindt, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht.

nl_NLDutch